Xbox Live kortit

Valitse toinen valuutta  
 
Turvaa maksut:
btfinland paypal amazonpay daopay sms skrill coinpayments sofort
 

Osta Xbox Live Gold kortti

Haluatko Xbox Live Gold tilauksen Xbox 360 tai Xbox One konsolille? Osta Xbox Live kortti nyt, parhaaseen pelikokemukseen! Sinun ei tarvitse enää mennä kauppaan ostamaan Xbox Live korttia – osta Xbox live kortti helposti verkossa!

Kun olet maksanut yhdellä maksutavoistamme, kuten Paysafe, tilisiirto ja Bitcoin, muiden lisäksi, Xbox Live koodi näkyy näytölläsi, valmiina lunastettavaksi Xbox tilillesi. Vain minuutissa, voit taas pelata suosikki pelejäsi netissä, nopeaa ja helppoa!

Mikä on Xbox Live Gold lahjakortti?

A Xbox Live Gold lahjakortti on prepaid lahjakortti, with millä voit jatkaa Xbox live tilaustasi. Xbox Live kortin takaa löydät koodin, jonka voit lunastaa täällä Xbox Marketplace.

Voit ostaa Xbox Live Gold koodit verkossa igiftcards sivulta, valmiina lunastettavaksi Microsoft tilillesi.

Anna Xbox Live ystävälle

Haluatko antaa Xbox Live Gold lahjakortin ystävälle? Osta lahjakortti nyt ja tulosta se lahjapaperille! Vain minuuteissa, sinulla on täydellinen lahja!

Tarjoamme eri lahjapaperi vaihtoehtoja, joten sinulla on oikea lahja eri tilaisuuksiin. Personalisoi lahja omalla viestillä.

Lunasta Xbox Live Gold koodi

Lunastaaksesi Xbox Live Gold koodin, tarvitset Microsoft tilin. Käytä meidän lunastus sivu, linkissä Lunasta automaattisesti tai lunasta Xbox koodi manuaalisesti Microsoft verkkosivuilla:

  • Mene https://commerce.microsoft.com ja kirjaudu sisään Microsoft tilillesi
  • Klikkaa ‘Payment options’ valikosta ‘Payment and Billing’.
  • Valitse 'Microsoft account' ja klikkaa linkkiä 'Redeem Code'
  • Kirjoita Xbox koodi, jonka ostit igiftcards sivulta ja klikkaa continue.

Lue lisää Xbox koodin lunastamisesta täältä Xbox ohjeet.