Turvaa maksut:
btfinland paypal amazonpay daopay sms skrill coinpayments sofort
 

Osta Playstation saldoa lahjakortilla

Lisä Playstation saldoa PSN lahjakortilla, koskemattakaan luottokorttiin! Osta Playstation koodi verkosta ja lunasta se Playstation tililläsi.

Kun olet maksanut, käyttäen joko Paysafe, tilisiirto tai Bitcoin, muiden lisäksi, Playstation Plus koodi tai Playstation koodi näkyy näytölläsi, valmiina lunastettavaksi Playstation tililläsi. Et edes tarvitse luottokorttia asioidaksesi PSN kaupassa!

Mikä on Playstation lahjakortti

Playstation lahjakortti on prepaid kortti, jonka kanssa voit lisätä saldoa PSN tilillesi. Korttien takana on koodi, jonka voit lunastaa Playstation tilillesi. Voit ostaa koodeja verkosta sivulta eGiftcard24.

Lunasta PSN Plus koodi PSN tilillesi lisätäksesi saldoa, ilman sitoomuksia!

Tulosta lahjapaperille

Haluatko antaa Playstation Plus lahjakortin lahjaksi ystävälle? Tulosta lahjakortti lahjapaperille! Sinulla on täydellinen lahja vain minuuteissa.

Tarjoamme eri lahjapaperi vaihtoehtoja, joten sinulla on oikea lahja eri tilaisuuksiin. Personalisoi lahja omalla viestillä!

Lunasta PSN koodi

Voit lunastaa Playstation Plus koodin Sonyn verkkosivuilla tai konsolillasi. Tarvitset Playstation käyttäjätunnukset lunastaaksesi koodin. Käytä meidän lunastus sivu, linkissä Lunasta automaattisesti Tai lunasta Playstation koodi manuaalisesti:

  • Kirjaudu sisään PSN tilillesi (Playstation 3, 4 tai PSP)
  • Mene Playstation kauppaan.
  • Valitse 'Redeem Codes' ruudun ylälaidasta.
  • Täytä 12 merkin mittainen koodi jonka ostit ja paina ‘Continue'.

Lue lisää PSN koodin lunastamisesta meidän Playstation ohjeet.