Osta Nintendo eShop lahjakortti

Valitse toinen valuutta  
 
Turvaa maksut:
btfinland paypal amazonpay daopay sms skrill coinpayments sofort
 

Osta Nintendo eShop kortti

Lisää sinun Nintendo eShop saldoa helposti Nintendo eShop kortilla, ilman, että tarvitsisit luottokorttia! Osta Nintendo eShop lahjakortti ja saat Nintendo koodin välittömästi sähköpostiisi!

Kun olet maksanut yhdellä maksutavoistamme, kuten Paysafe, tilisiirto ja Bitcoin, Nintendo eShop koodi näkyy näytölläsi, valmiina lunastettavaksi Nintendo eShop tilille. Tällä tavalla, et enää tarvitse luottokorttia ostaaksesi pelejä tai lisäosia Nintendo eShopista.

Mikä on Nintendo eShop kortti?

Nintendo eShop lahjakortti prepaid lahjakortti, millä voit lisätä Nintendo eShop saldoa. Tämä saldo toimii Wii-store kanavalla, Nintendo DSi ja Nintendo eShopissa, muiden lisäksi. Lahjakortin takaa voit raaputtaa koodin esiin, mikä on lunastettavissa Nintendo eShop tilillä. Nämä koodit voit ostaa verkossa.

Lunasta eShop koodi Nintendo tililläsi lisätäksesi saldoa, ilman sitoumuksia!

Tulosta lahjapaperille

Haluatko antaa Nintendo lahjakortin kaverille? Tulosta lahjakortti lahjapaperille! Sinulla on täydellinen lahja vain minuuteissa!

Tarjoamme eri lahjapaperi vaihtoehtoja, joten sinulla on oikea lahja eri tilaisuuksiin. Personalisoi lahja omalla viestillä.

Lunasta Nintendo koodi

Voit lunastaa Nintendo koodin konsolilla tai kannettavalla konsolilla. Tarvitset Nintendo eShop tilin lunastaaksesi koodin. Käytä meidän lunastus sivu, linkissä Lunasta automaattisesti tai lunasta Nintendo koodi manuaalisesti:

Lunasta Nintendo eShop koodi 3DS:llä

  • Kirjaudu sisään sinun Nintendo tilille 3DS:ällä
  • Klikkaa eShop kuvaketta koti valikosta
  • Valitse ‘Add Funds’ kuvake.
  • Klikkaa ‘Add funds with a Nintendo eShop card'
  • Täytä Nintendo eShop koodi
  • Klikkaa 'Ok'

Lue lisää Nintendo koodin lunastamisesta meidän Nintendo ohjeet.