Osta MINT kortti

Valitse toinen valuutta  
 
Turvaa maksut:
btfinland paypal amazonpay daopay sms skrill coinpayments sofort
 

Osta MINT Prepaid kortteja

MINT Prepaid kortilla, voit ostaa sisältöä useisiin peleihin, VPN palveluita ja suoratoistopalveluita. Ostamalla MINT kortin täältä, vältät luottokortin käyttämistä, kun ostat sisältöä suosikki palveluihisi! Osta MINT kortti nyt ja saat MINT koodin suoraan sähköpostiin!

Kun olet maksanut joko Paysafe, tilisiirto tai Bitcoin kanssa, muiden lisäksi, MINT Prepaid koodi näkyy näytölläsi, valmiina lunastettavaksi valitsemaasi palveluun. Tällä tavalla, et ole sitoutunut mihinkään etkä tarvitse luottokorttia!

Mikä on MINT Prepaid kortti?

MINT kortti on Prepaid lahjakortti käytettävissä kasvavaan määrään palveluista. Esimerkiksi, voit maksaa Minecraft Arkham Network, Minecraft GTA, League of Angels ja Dead Frontier, muiden lisäksi.

Lunasta MINT koodi valitsemassasi palvelussa lisätäksesi saldoa, osta sisältöä tai ota palvelu käyttöön, ilman tilauksia!

Tulosta lahjapaperille

Haluatko antaa MINT Prepaid kortin ystävälle? Tulosta Prepaid kortti lahjapaperille, sinulla on täydellinen lahja vain minuuteissa!

Tarjoamme eri lahjapaperi vaihtoehtoja, joten sinulla on oikea lahja eri tilaisuuksiin. Personalisoi lahja omalla viestillä.

Lunasta MINT koodi

Voit lunastaa MINT koodin haluamassasi palvelussa valitsemalla 'Mint payment option' kun olet suorittamassa maksua.

Lue lisää MINT Prepaid koodin lunastamisesta MINT opas.