Osta Minecraft lahjakortti

Turvaa maksut:
btfinland paypal amazonpay daopay sms skrill coinpayments sofort
 

Osta Minecraft lahjakortti

Haluatko ostaa Minecraftin tietokoneelle, mutta et voi käyttää luottokorttia? Osta Minecraft lahjakortti ja vastaanota Minecraft koodi suoraan sähköpostiisi!!

Kun olet maskanut yhdellä maksutavoistamme, kuten iDEAL, tilisiirto ja Bitcoin, muiden lisäksi, Minecraft koodi näkyy näytölläsi, valmiina lunastettavaksi Mojang tilillesi. Et tarvitse luottokorttia!

Mikä on Minecraft lahjakortti?

Minecraft lahjakortti on Prepaid lahjakortti, jonka kanssa voit ostaa Minecraft pelin. Kortti on lunastettavissa sinun Mojang tilillä. Lahjakortin takana on raaputettava osa, jonka alla on koodi. Voit ostaa tämän koodin suoraan täältä, verkossa.

Lunasta Minecraft koodi sinun Mojang tililläsi ja lataa peli, ilman että tarvitset luottokorttia!

Tulosta lahjapaperille

Tahdotko tehdä jonkun päivästä paremman Minecraft lahjakortilla? Tulosta lahjakortti lahjapaperille, sinulla on täydellinen lahja vain minuuteissa!

Tarjoamme eri lahjapaperi vaihtoehtoja, joten sinulla on oikea lahja eri tilaisuuksiin. Personalisoi lahja omalla viestillä.

Lunasta Minecraft koodi

Voit lunastaa Minecraft koodin Mojang tililläsi. Käytä meidän redeem page, linkissä Redeem automatically tai lunasta Minecraft koodi manuaalisesti:

Lunasta Minecraft koodi selaimellasi

  • Mene https://account.mojang.com/ lunastaaksesi koodin
  • Log into your Mojang account
  • Siirrä hiiri ‘My Account ja klikkaa 'Lunasta'
  • Täytä saamasi koodia ja klikkaa 'Lunasta'

Lue lisää Minecraft koodin lunastamisesta meidän ohjeista Minecraft manual.