Facebook lahjakortit

Valitse toinen valuutta  
 
Turvaa maksut:
btfinland paypal amazonpay daopay sms skrill coinpayments sofort
 

Osta Facebook saldoa

Haluatko ostaa tuotteita tai pelejä Facebookissa, mutta sinulla ei ole luottokorttia käytettävissä? Osta Facebook lahjakortti käyttämällä Paysafe, tilisiirto tai Bitcoin, muiden lisäksi, ja lunasta se Facebook sivullasi.

Kun olet lunastanut Facebook koodin, lunastamasi summa lisätään Facebook tilillesi, minkä jälkeen voit ostaa pelejä ja sisältöä suosikki peleihisi.

Miten se toimii?

Kun olet maksanut käyttäen palveluita Paysafe, tilisiirto tai Bitcoin, muiden lisäksi, Facebook koodi näkyy näytölläsi. Voit lunastaa tämän Facebook koodin välittömästi Facebook tlililläsi menemällä www.facebook.com/gamecards.

Me tarjoamme Facebook lahjakortteja alkaen €10 ja €20. Voit myös yhdistää nämä tuotteet, esimerkiksi, lisää €30 Facebook tilillesi

Tulosta lahjapaperille

Tahdotko tehdä jonkun päivästä paremman hienolla lahjalla? Tulosta Facebook koodi lahjapaperille! Minuuteissa, sinulla on täydellinen lahja!

Tarjoamme eri lahjapaperi vaihtoehtoja, joten sinulla on oikea lahja eri tilaisuuksiin. Personalisoi lahja omalla viestillä.

Lunasta Facebook koodi

Voit lunastaa Facebook koodin Facebookissa. Tarvitset Facebook tilin lunastamista varten. Käytä sinun redeem page, linkkiä Lunasta automaattisesti tai lunasta koodi manuaalisesti Facebook nettisivulla:

  • Mene www.facebook.com/gamecards ja kirjaudu sisään Facebook tilillesi
  • Klikkaa 'Lunasta koodi'.
  • Täytä Facebook koodi jonka ostit ja klikkaa ‘Lunasta’.
  • Onnittelut! Lisäsit Facebook saldoasi!

Lue lisää Facebook koodin lunastamisesta Facebook ohjeet.